Szolgáltatások

Nézze meg elérhető szolgáltatásaimat!

Pszichológiai Konzultáció

Pszichológiai konzultáció során aktuális élethelyzetének, elakadásainak és problémáinak átbeszélését követően, közösen kialakítjuk a tanácsadás fókuszát, megoldási tervet dolgozunk ki. Online és személyes forma egyaránt elérhető.

Céges csapatépítők

Öntevékeny vagy egyéb egyetemi körök, cégek számára csapatépítők szervezése. A szervezeti életben kiemelkedően fontos a nyílt és érthető, asszertív kommunikáció.

Pszichoedukáció

Pszichoedukáció az online térben, pszichológiával kapcsolatos tartalmak gyártása. Tudományos, ismeretterjesztő előadások tartása - célom a pszichológia befogadhatóvá tétele.

Hogyan dolgozom, hogyan dolgozunk együtt?

A Pszichológiai konzultációk során egyéni üléseket vezetek, mely a közös munkán alapul. 

Személyközpontú módszert alkalmazva kiemelkedően fontos a munkámban az empátia, feltétel nélküli elfogadás és a kongruencia.

Mindig egy aktuális helyzettel, elakadással dolgozunk, visszatükrözéseim, értelmező kérdéseim segítségével összefüggéseket, mintázatokat figyelhet meg életében és nehézségei esetén.

Rengeteg örökölt és tanult viselkedésforma alapján működünk, amelyeket az ülések során igyekszünk feltárni és tudatosítani, ezáltal is segítve a nehézségekkel való megküzdést.

A megküzdési stratégiák kulcsfontosságú szerepet töltenek be az emberi életben, melyek egy-egy elakadás kapcsán meginoghatnak, esetleg hatástalannak bizonyulhatnak. Dolgozunk ezek javításán.

A pozitív pszichológia szellemében közösen dolgozunk a fejlődésen és változáson!

Pszichológiai konzultáció

Egy egyéni alkalom időtartama 45-50 perc, díjazása: 12.000 Ft. Diákoknak kedvezményesen 10.000 Ft

Céges csapatépítők

Kérje egyedi ajánlatomat e-mailben!

Pszichoedukáció

Pro bono és kompenzációs forma is elérhető, kérje egyedi ajánlatomat e-mailben!