Céltervező Workshop

Tűzz ki helyesen, megvalósítható célokat 2023-ra!

Helyes célállítás

Helyes Célállítás

Mindent megtanulsz a helyes célállításról, átbeszéljük, hogy:

• hogyan és miért érdemes célokat kitűzni
• mi az ideális szám - hány célod legyen egyszerre
• hogyan készülj fel arra, ha közbejön valami

Célhoz vezető út

Célhoz vezető út

Szuper, hogy kitűztél egy célt magadnak, de azt el is kell érni! Segítek Neked ebben. A Workshopon megtanuljuk:

• milyen lépéseket kell tenned a céljaid elérésének érdekében
• hogyan építsd be ezeket a lépéseket a mindennapjaidba

Támogató rendszer

A célokat sokkal könnyebb elérni, ha egy azokat támogató rendszerben élsz. A Workshopon segítséget kapsz ehhez és szó lesz még:

• a célok felé vezető úton kialakítandó szokásokról
• a napi rutinokról
• az időmenedzsmentről

A Céltervező Workshop felépítése:

A Workshop másfél órán keresztül tart, az első egy órában átbeszélünk minden fontos szakmai és általános tudnivalót a célokról, a helyes célállításról, átnézünk különböző metódusokat, módszereket, amik alapján célokat tűzhetünk ki.

Ezt követően egy fél órában Kérdezz-Felelek idő lesz, a regisztráció során előre feltett kérdéseitekre válaszolok, és természetesen lesz lehetőségetek a Workshop ideje alatt is kérdéseket írni, vagy élőben kérdezni.

Emellett kapsz tőlem egy letölthető Céltervező munkafüzet is, amit önállóan ki tudsz tölteni!

Egy BÓNUSZ ajándékkal is készülök a leggyorsabbaknak! Érdekel? 

 

Hol? Mikor? MEnnyi?

A Céltervező Workshop Online felületen lesz, egy linket fogsz kapni tőlem a regisztrációt követően.

Időpont: 2022. december 29. 18:00-19:30

NE hezitálj sokat

A helyek száma limitált!

Ne hezitálj sokat, mert a Workshopon résztvevők száma korlátozott!

fizetés

A Céltervező Workshop ára

A másfél órás Workshop, a letölthető Céltervező munkafüzet és a Bónusz együtt 3490 Forint.

RÓLAM - HOGY MIÉRT TUDOK NEKED SEGÍTENI?

Horváth Rita vagyok, pszichológus, PhD hallgató. Világéletemben szerettem magam ‘túlvállalni‘, így kénytelen voltam nagyon hamar kialakítani egy jól működő rendszert. Ideértve az időmenedzsmentet, a célok kitűzését és azok elérését. 

Mindig is fontos volt számomra a mások segítése, részben ezért is választottam ezt a hivatást. Úgy gondolom viszont, hogy nem feltétlenül a pszichológiai konzultáció, vagy a pszichoedukáció az egyetlen útja ennek.

Tapasztalatom szerint az emberek sokszor alapvető életvezetési technikák híján vannak, jól tud jönni egy összeszedett jól működő rendszer bevezetése a mindennapokba. YouTube csatornámon már több fontos témát érintve próbáltam a nézőim mindennapi életét egyszerűbbé, szervezettebbé tenni, de most ezt szeretném egy új szintre emelni, és úgy érzem, hogy a Workshop segítségével még több embernek, még több alapvető tudást adhatok át.

Neked való a Workshop, ha

  • fejlődni szeretnél, célokat tűznél ki magad elé
  • céltalan vagy, nem tudod mi lehetne a következő nagy feladat az életedben/munkádban
  •  szeretnéd az életedet megkönnyíteni és egy jól működő rendszerben élni
  • szeretnél új, motiváló közösséghez tartozni
  • szeretnéd tiszta lappal kezdeni az újévet

Nem neked való a Workshop, ha

  • nem vagy ambiciózus,nem akarsz fejlődni
  • nem érdekelnek a célok
  • nem fogod következetesen alkalmazni a Workshopon tanultakat
  • nem akarod megkönnyíteni a mindennapjaidat
  • nem akarsz az újévben egy jobb Önmagaddá válni

# BÓNUSZ

Ha December 24-ig sikeresen regisztrálsz, akkor kapsz tőlem ajándékba egy 15 perces egyéni konzultációt is a témában, ahol a Céltervező munkafüzetet közösen átbeszélhetjük majd! 

ajándék

Ajándékba adnád a Workshopot?

Szuper ötlet meglepni egy szerettedet tudással és hasznosítható, praktikus infókkal! Ha ajándékba veszed a Workshopot, kérlek a regisztrációnál ezt jelöld nekem, és add meg az ajándékozott e-mail címét is, hogy el tudjam neki küldeni a csatlakozáshoz szükséges linket és egy szuper ajándékutalványt is! Emellett ne felejts el Te is egy rövid, kis személyes üzenetet is írni hozzá, hogy tudja, Tőled kapta ezt a remek ajándékot! 🙂

Itt tudsz regisztrálni a Céltervező Workshopra!

Kérlek add meg az ajándékozott e-mail címét, és ha szeretnél, egy rövid kis üzenetet, hogy tudja, Tőled kapta ezt a szuper ajándékot!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A Workshopra regisztrálni az alábbi Form segítségével tudsz. A regisztráció során elkérem tőled a számlázási adtaidat, ami alapján elküldök neked egy díjbekérőt. Ezen rajta lesz, hogy hova kell utalnod a Workshop díját – ezt követően a sikeres regisztrálás és fizetés után elküldöm neked a Workshop csatlakozási linkjét és a számlát.

Mivel az alkalmat interaktívra tervezem, ezért a Ti kényelmetek érdekében a Workshopot nem rögzítem. Ettől függetlenül a Workshop anyagát prezentáció formájában megkapod, így később is bármikor vissza tudod nézni, ha valami fontos infóra lenne szükséged!

 

A Workshop 2022. December 29-én Csütörtökön, este 18:00-19:30 között lesz. Mivel online felületen leszünk, a beengedéshez majd pár másodperc türelmedet kérem:)

Mivel ajándék, így a számlázáshoz a Te adataidra lesz szükségem, de ehhez van egy külön kis rubrika a Forms alján, ahol jelezheted nekem, hogy ajándékba szeretnéd adni. Ebben az esetben egy ajándékutalványt készítek a link mellé – a Te személyes üzeneteddel, ha megadtál ilyet -, így az ajándékozott e-mail címére lesz még szükségem.

Igen, bármilyen eszközről tudsz majd csatlakozni, a regisztrációt követően, amikor küldöm Neked a linket, részletesen leírom, milyen eszközről hogyan tudsz a legegyszerűbben belépni.

A szolgáltatásaimról bővebben ITT tudsz olvasni. Alapvetően egyéni pszichológiai konzultációkat is vállalok, itt mélyebben bele tudunk menni akár a motiválatlanság, céltalanság témájába, vagy bármilyen, az életedben jelentkező elakadás kapcsán is kereshetsz. Foglalkozom még céges csapatépítők lebonyolításával és pszichoedukációval is.